Вірменія і Азербайджан знову б'ються: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Вірменія і Азербайджан знову б'ються: стали відомі подробиці

Вірменія і Азербайджан знову б'ються: стали відомі подробиці

У Вірменії заявили, що підрозділи армії Азербайджану вранці в четвер, 29 грудня, спробували проникнути на вірменську територію в Тавушській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря міністра оборони Вірменії Арцруна Ованнісяна.
За його даними, азербайджанські силовики влаштували диверсію на ділянці кордону з Вірменією біля села Чинар. Вірменський міністр зазначив, що атака була відбита, але зараз триває стрілянина зі снайперських гвинтівок і гранатометів. Ованнісян також запевнив, що Збройні сили Вірменії повністю контролюють ситуацію.

Читайте такожВірменія відмовилася від резонансного рішення щодо Карабаху
Азербайджан в свою чергу звинуватив Вірменію в 39 випадках порушень режиму припинення вогню. Як пише Інтерфакс, в Міноборони Азербайджану заявили, що обстріл вівся як з вірменської території, так і з «окупованих земель».
Нагадаємо, між Вірменією і Азербайджаном триває конфлікт в Нагірному Карабасі. 5 квітня вірменська та азербайджанська сторони досягли угоди про припинення вогню в зоні карабаського конфлікту.
Як повідомляв ONLINE.UA, 24 квітня в Нагірному Карабасі знову сталося загострення конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?