Президент ФФУ розповів про бойкот чемпіонату світу в Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент ФФУ розповів про бойкот чемпіонату світу в Росії

Президент ФФУ розповів про бойкот чемпіонату світу в Росії
Джерело:  Сьогодні

Питання бойкоту чемпіонату світу-2018 в Росії вирішуватиме виключно Федерація футболу України.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив президент ФФУ Андрій Павелко.
"Рішення, їхати чи не їхати в Росію, прийматиме Виконком ФФУ з урахуванням думки громадськості. Це повинно бути зважене рішення. А якщо ми не отримаємо права виступу, про що ми взагалі зараз говоримо?", - сказав Павелко.
Дивіться: Футбо лісти збірної України знялися в унікальному календарі: опубліковані фото
Бос ФФУ дуже хоче бачити Україну на чемпіонаті світу-2018, але не в Росії.
"Ми хочемо поїхати на чемпіонат світу і дуже хочемо, щоб він не був в Росії. Але буде чемпіонат світу в Росії, не буде... Це компетенція міжнародних органів. У моїй компетенції - зробити все, щоб нашій збірній були створені кращі умови для якісної підготовки до кожної гри і вона показала найкращий результат - посіла перше місце у відбірковій групі або пройшла на чемпіонат світу через плей-офф. А вже потім будемо думати про інші питання", - вважає Павелко.
Президент ФФУ підкреслив, що для початку потрібно вийти на Мундіаль-2018, а потім вже вирішувати питання бойкоту.
"У нас немає ще виграного права куди б то не було їхати. Давайте спочатку завоюємо участь у фінальній частині чемпіонату світу, а потім будемо вирішувати - їхати, не їхати. До цього часу, може, все-таки щось і станеться, допінгові та інші розслідування можуть мати свої наслідки. Але знову ж я не хотів би це коментувати, тому що ми ще не завоювали путівку на чемпіонат світу", - підсумував Павелко.
Читайте: Ізоляція триває: у Росії відібрали ще один Кубок світу
Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко в інтерв'ю ONLINE.UA заявив, що питання поїздки на ЧС буде вирішувати ФФУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?