Тіна Кароль розповіла, чи збирається виступати в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль розповіла, чи збирається виступати в Росії

Тіна Кароль розповіла, чи збирається виступати в Росії

Українська співачка і  тренер вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль  висловила свою позицію щодо гастролей в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Україні".
Співачка в інтерв'ю українському виданню розповіла, чи збирається виступати на території РФ.
Як відомо, Тіна Кароль має чітку і ясну позицію щодо концертів у Росії. Раніше співачка заявляла, що не дивлячись на те, що іноді розмовляє і співає російською, вона любить свою країну і відмовляється співати у країні-агресорі.

Читайте також: Пісню Тіни Кароль будуть вчити українські школярі
На питання журналіста, чи змінила Тіна зараз свою позицію, артистка заявила:
"Я артист, який зумів поставити національні інтереси вище за власні. Я люблю свою країну, яка мене виростила. Цього року ми змогли зіграти в Україні 97 концертів, і мені не довелося прогинатися під мінливий світ, як співає Андрій Макаревич. Думаю, ви розумієте, про що я. Мені не потрібно загравати ні з ким. Мої гастролі в Росії зараз недоречні, але коли-небудь настануть й інші часи. Я дуже сподіваюся, що Україна не стане розмінною монетою для тих, хто взяв на себе відповідальність навести порядок в нашій країні", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр культури Євген Нищук клопоче про присвоєння співачці Тіні Кароль звання народної артистки України. З таким проханням він звернувся до Петра Порошенка.
До слова, у 2009 році Тіні Кароль було присвоєно звання заслуженої артистки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?