Нові бої Вірменії та Азербайджану: стало відомо про загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові бої Вірменії та Азербайджану: стало відомо про загиблих

Нові бої Вірменії та Азербайджану: стало відомо про загиблих
Джерело:  news.am

В результаті зіткнень на кордоні Вірменії та Азербайджану загинули троє вірменських військовослужбовців.
Про це заявив прес-секретар Міноборони Вірменії Арцрун Ованнісян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на News.AM.
Представник вірменських військових розповів, що солдати загинули в результаті "азербайджанської диверсії".
Ованнісян додав, що одним із загиблих був офіцер, ще двоє - солдати-строковики.

Читайте також: Вірменія відмовилася від резонансного рішення щодо Карабаху
Також він запевнив, що загинув як мінімум один азербайджанський військовий, тіло якого знаходиться "на вірменській стороні".
Ованнісян розповів, що вранці 29 грудня близько села Чинар Тавушської області Вірменії збройні сили "Азербайджану здійснили спробу диверсійного проникнення". Вірмени відкрили у відповідь вогонь зі снайперських гвинтівок і гранатометів.
У свою чергу, Міноборони Азербайджану заявило, що "формування Вірменії протягом доби порушили режим припинення вогню в різних напрямках фронту в цілому 39 разів", передає "Інтерфакс".
За даними азербайджанського відомства, обстріл проводився і з території Вірменії, і з території "окупованих земель" Нагірного Карабаху.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше конфлікт в Нагірному Карабаху між Вірменією і Азербайджаном загострився в кінці квітня, коли сторони обмінялися взаємними обстрілами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?