Бойовики ДНР заявили про затримання "українського шпигуна": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР заявили про затримання "українського шпигуна": з'явилося відео

Бойовики ДНР заявили про затримання "українського шпигуна": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили про затримання українця, який нібито займався шпигунством за завданням Служби безпеки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
У так званій "МДБ ДНР" заявили, що затриманого за підозрою в шпигунстві громадянина України звуть Леонід Сичов, 1984 року народження. Він є уродженцем Антрацита Луганської області.
Бойовики ДНР стверджують, що Сичов раніше проходив службу в МВС України, був завербований співробітниками СБУ і нібито збирав і передавав їм дані про передислокацію бойовиків і техніки на окупованій території Донецької області.
Читайте також: Стало відомо, як спецслужби Путіна роблять "українських шпигунів"
Бойовики також заявили, що затриманий нібито неодноразово зустрічався зі співробітниками СБУ, які "відпрацьовували йому завдання різного характеру, в основному пов'язані зі збором інформації про передислокацію і місцезнаходження різних військових і адміністративних об'єктів" на окупованій території Донбасу.
Крім того, під час допиту Сичов розповів, що добровільно написав підписку про конфіденційну співпраці з органами СБУ з метою отримання можливості безперешкодного перетину лінії зіткнення на Донбасі.


Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ опублікувала аудіозапис, що підтверджує співпрацю звільненого з полону ДНР полковника Збройних сил України Івана Без'язикова з бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?