Фанати можуть не почути невидані пісні Джорджа Майкла
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фанати можуть не почути невидані пісні Джорджа Майкла

Фанати можуть не почути невидані пісні Джорджа Майкла
Джерело:  The Sun

Британський музикант  Джордж Майкл, який помер 25 грудня 2016 року, залишив після себе три невиданих альбоми, проте шанувальники можуть ніколи їх не почути.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.
За інформацією видання, пластинки називаються Trojan Souls, Extended Plaything і White Light.
Читайте також: ТОП-5 кращих пісень легендарного Джорджа Майкла: опубліковані відео
Однак, колишній колега Джорджа Майкла по дуету Wham! Ендрю Ріджлі заявив, що шанувальники легендарного співака можуть ніколи і не почути пісень з особистого архіву артиста.
"Джордж Майкл повністю контролював виробництво (записів)". "Ні я, ні будь-хто інший не має права переступити це правило", - написав Ріджлі.
Майкл вважається одним з найуспішніших поп-співаків. Він володар двох премій "Греммі" - в категорії "Альбом року" (Faith, 1988 рік) і за кращий R&B дует (з Аретою Франклін, пісня I Knew You Were Waiting (For Me), 1987). Всього музикант випустив шість сольних альбомів.
Останній альбом Symphonica вийшов в 2014 році. Однією з найвідоміших композицій групи Wham! вважається Last Christmas.
Нагадаємо,  Джордж Майкл помер на 54-му році життя у своєму будинку. Смерть британського співака могла настати внаслідок серцевої недостатності.
Як повідомляв ONLINE.UA,  статки Джорджа Майкла оцінюються в 105 млн фунтів, і швидше за все, будуть розподілені між його хрещениками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?