Цікавий росіянин: навколо "Інтеру" спалахнув новий сепаратистський скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Цікавий росіянин: навколо "Інтеру" спалахнув новий сепаратистський скандал

Цікавий росіянин: навколо "Інтеру" спалахнув новий сепаратистський скандал
Джерело:  online.ua

Телеканал «Інтер»

має намір показати ввечері 31 грудня новорічний фільм «Залишаємося зимувати», де головну роль виконав актор Ян Цапник, який раніше знявся в російському пропагандистському фільмі "Військовий кореспондент".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "Бойкот російського кіно" в Facebook.


У пропагандистському російському фільмі "Військовий кореспондент" Цапник знявся в ролі "Майора", командира так званого "ополчення", нібито колишнього шахтаря, а сам фільм розповідає "про громадянську війну в Україні" на Донбасі.


"Те, що "Інтеру" місце на кладовищі, давно зрозуміло. Але не всім. Не так давно Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення не дивлячись на кричущу антиукраїнську діяльність "Інтера" скасувала йому попередження і продовжила ліцензію до 2022 року», - сказано в повідомленні.


Читайте також

:

Співаюча в Росії Лорак заінтригувала зйомкою на українському телеканалі: опубліковані фото


«Те, що Цапника давно пора внести до переліку осіб, які загрожують національній безпеці, також давно зрозуміло. Але тільки не Службі безпеки України, яка з весни заморозила наповнення переліку", - додали в Facebook.






Як повідомляв ONLINE.UA, на початку грудня журналіст Євген Кисельов, який раніше працював на телеканалі "Інтер", заявив, що телеканал отримує прямі вказівки з Москви, що стосуються кадрової та інформаційної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?