Після двох ударів Обама попередив Путіна, що це ще не все
Категорія
Світ
Дата публікації

Після двох ударів Обама попередив Путіна, що це ще не все

Після двох ударів Обама попередив Путіна, що це ще не все
Джерело:  ТАРС

Президент США Барак Обама, коментуючи  запроваджені ним санкції проти РФ, сказав, що вони є "необхідною і адекватною відповіддю".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Такі заходи "є необхідною і адекватною відповіддю на зусилля, які спрямовані на заподіяння шкоди інтересам США в порушення встановлених міжнародних норм поведінки", заявив Обама.
Він також підкреслив, що санкції стали відповіддю на "агресивне переслідування російським урядом посадових осіб США" і проведення "кібероперацій, спрямованих проти американських виборів".
Крім того, Обама попередив президента РФ Володимира Путіна, що США не обмежаться оголошеними заходами.
"Ми будемо і надалі приймати різні заходи, вибираючи для цього час і місце на свій розсуд, і деякі з них оголошуватися не будуть", - заявив чинний президент США.
У російському сегменті соцмереж обурюються через заяви Обами.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Україна ввела додаткові санкції проти Росії, зокрема, проти тих росіян, які були незаконно обрані до Держдуми РФ від Криму, а також тих, хто причетний до незаконного утримування українських громадян в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?