Бойовики ЛНР змусили затриманих блогерів "повчити" інших: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР змусили затриманих блогерів "повчити" інших: з'явилося відео

Бойовики ЛНР змусили затриманих блогерів "повчити" інших: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Бойовики так званої  ЛНР опублікували відео з затриманими луганськими блогерами Едуардом Неделяєвим і Геннадієм Беницьким, у якому вони звернулися до молодих колег із закликом проявляти "політичну грамотність".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене на youtube.
"Молодим блогерам, перш ніж сідати за стіл і щось писати, спочатку треба хоч якусь грамотність проявити політичну, свою розумність, і зрозуміти, в якій ситуації перебуває Україна, в якій ситуації знаходиться зараз ЛНР", - заявив Беницкий, обвинувачений бойовиками в екстремізмі.
Також він закликав "не порушувати зайвий ажіотаж" і "шукати точки дотику".


Читайте також: Помер один з ватажків ЛНР: сумують навіть в Одесі

У свою чергу, Неделяєв запропонував "утримуватися від будь-яких різких висловлювань, утримуватися від того, щоб постити якісь критичні замітки, якісь критичні фотографії" і також висловився за те, щоб "знаходити мости".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ЛНР був затриманий блогер Геннадій Беницький, котрого бойовики називали посібником луганського блогера Едварда Неда (Едуарда Недєляєва).

Раніше в мережі було опубліковане відео затримання в Луганську проукраїнського блогера, відомого під нікомEdward Ned.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?