Україна показала свою новітню зброю: опублікована інфографіка
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна показала свою новітню зброю: опублікована інфографіка

Україна показала свою новітню зброю: опублікована інфографіка
Джерело:  Укроборонпром

В Україні протягом 2016 року було розроблено ряд новітніх озброєнь, серед яких виявилися літаки, безпілотники, системи управління вогнем і різні бойові модулі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані державного концерну "Укроборонпром".
"Наші фахівці протягом року представили нові інноваційні розробки і довели конкурентоспроможність вітчизняного оборонно-промислового комплексу", - запевнили зброярі.
За їх словами, "безпілотна техніка, бойові модулі, новий літак - все це зроблено в Україні, в кооперації із західними партнерами".

Читайте також: З'явилося нове яскраве відео випробування української ракети
У концерні особливо підкреслили, що новітні розробки відповідають потребам ведення сучасної війни, і саме вони стали пріоритетними.
Серед головних інновацій названий новітній транспортний літак АН-132, безпілотники "Горлиця" і "Фантом", бойові модулі "Тайпан", "Дуплет" і "Кастет", цифрова система управління вогнем "Мисливець", міномети та інше озброєння.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат Сергій Пашинський, глава Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, запевнив, що Україна зуміла створити ракетну зброю, якої немає у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?