Конфлікт Кіркорова і Маруані: з'явилося рішення поліції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конфлікт Кіркорова і Маруані: з'явилося рішення поліції

Конфлікт Кіркорова і Маруані: з'явилося рішення поліції
Джерело:  L!fe #шоу

Поліція Москви відмовилася порушувати кримінальну справу про вимагання щодо лідера французької групи Space Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Читайте також: Францу зький музикант пригрозив завдати ще більшої шкоди Кіркорову
"Слідчий виніс постанову про відмову в порушенні кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину", - повідомив адвокат російському виданню.
Нагадаємо, що конфлікт між Дідьє Маруані та Філіпом Кіркоровим розгорівся через пісню "Жорстока любов". Французький музикант звинуватив Кіркорова в плагіаті при створенні цієї композиції. Кіркоров спочатку погодився компенсувати матеріальні збитки, однак, коли справа дійшла до підписання офіційної угоди, кинув на стіл гроші і втік з місця зустрічі в Москві. Після цього в приміщення увірвалася поліція і затримала Маруані та Трунова. За заявою Кіркорова, легендарний музикант, нібито, вимагав у нього гроші.
Маруані та Трунова відпустили на наступний день, і французький музикант покинув Росію. Перед цим він написав заяву на Кіркорова про завідомо помилковий донос.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?