В СБУ розкрили деталі жесту доброї волі для бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ розкрили деталі жесту доброї волі для бойовиків ДНР-ЛНР

В СБУ розкрили деталі жесту доброї волі для бойовиків ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандит докладно описав суть жесту доброї волі України щодо передачі 15 сепаратистів бойовикам Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тандита.
«15 колишніх ув'язнених, помилуваних і переданих в ОРДЛО, як дійсно, - знак доброї волі! Як відображення нашого обличчя - обличчя нас, українців, - справжніх патріотів, налаштованих на добро! На те, щоб зберегти нашу спільну Україну!», - написав Тандит.
При цьому, за його словами, представниці бойовиків так званих ДНР і ЛНР Дар'я Морозова і Ольга Кобцева, які були присутні при передачі бойовикам в якості жесту доброї волі від України 15 полонених, допускали деструктивні висловлювання на адресу української сторони з приводу того, що Київ передав 15 людей, а не одного чи двох.
«Ми віддали тих, хто вже після того, як вийшли з автобуса за лінією дотику, стали повертатися до мене і дякувати! Так, були деструктивні висловлювання Дар'ї, Ольги, роздратування обох, що ми передали 15! (Не одного і не двох) осіб одразу!», - продовжив Тандит.

Читайте також: Передача бойовикам ДНР-ЛНР 15 сепаратистів: з'явилися фото і подробиці
«Не дивлячись на пересмикування фактами, цифрами, незважаючи на зашкалювання емоціями, ми зробили те, що обіцяли! Радів, що ми були не одні, з нами були рідні наших хлопців, які незаконно утримуються в ОРДЛО, священики різних конфесій (окреме Вам, святі отці - СПАСИБІ), журналісти, які не побоялися і були з нами на самому "передку"! », - продовжив Тандит.
«Дві ночі не спали, близько 2000 кілометрів проїхали, втомлені, емоційно виснаженим, але - щасливі!.. Тому що зробили, що обіцяли, бо побачили перспективу, тому що були разом і до кінця!», - написав радник глави СБУ.



Як повідомляв ONLINE.UA 15 грудня представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила про намір української сторони як жест доброї волі звільнити 15 полонених.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?