Смертельна стрілянина в Хмельницькому: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна стрілянина в Хмельницькому: з'явилися відео та нові подробиці

Смертельна стрілянина в Хмельницькому: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися відео на тему смертельної стрілянини в Хмельницькому, в ході якої поліцейські застрелили психічно хворого чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжети телеканалу NewsOne.
У Хмельницькому вранці 30 грудня на вулиці Тернопільській біля магазину "Негоціант" сталася стрілянина, згодом виявилося, що поліцейські стріляли в чоловіка, що стояв на обліку в психдиспансері.
З'ясувалося, що поліцейські намагалися затримати чоловіка, який нападав з предметом, схожим на шило, на перехожих.
«Чоловіка поранили в одну ногу, потім в іншу ногу, але чоловік піднявся, і як Рембо пішов на поліцейських», - сказала кореспондент телеканалу.

Читайте також: Пере стрілка поліції під Києвом: Луценко назвав величезну кількість підозрюваних, з'явилося відео
За її словами, поліцейські і свідки стверджують, що іншого варіанту, окрім як застрелити злочинця, у копів не було.
Як розповів завідувач травмпункту в Хмельницькому Руслан Колесников, за допомогою звернулися двоє постраждалих від дій чоловіка, який стояв на обліку в міському психдиспансері.
Колесников розповів, що постраждалим надана необхідна допомога. За його словами, перша постраждала - реєстратор в психдиспансері - отримала травми на робочому місці, коли чоловік накинувся на неї і зумів завдати удару, при цьому по її обличчю шило не потрапило.
Друга потерпіла отримала удар шилом або предметом, схожим на нього, - колото-рвану рану обличчя в районі носогубного трикутника.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в поліції заявили, що чоловік, який під час затримання помер від пострілу поліцейських в Хмельницькому, до цього поранив трьох людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?