У Путіна вирішили похвалитися тим, як його похвалив Трамп
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили похвалитися тим, як його похвалив Трамп

У Путіна вирішили похвалитися тим, як його похвалив Трамп
Джерело:  online.ua

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп прокоментував  рішення президента Росії Володимира Путіна щодо висилки американських дипломатів з РФ, чим викликав велику радість російської сторони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter республіканця.


Читайте також: У Путіна придумали, як вирішити проблему з дипломатами: в мережі жорстко жартують


"Відмінний крок з затримкою (з боку В.Путіна) - Я завжди знав, що він дуже розумний!", - написав Трамп в соцмережах.



Даними словами майбутнього президента США похвалився журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, поширивши їх в соцмережах.



У той же час, в мережі критично сприйняли слова Трампа. Користувач показ московію написав: "А розум додає шматок радянської плитки, що впав на голову мрійливого підлітка путина в підворітті".


Arkady Lantsberg: "Ці люди знайдуть спільну мову :)".


Нагадаємо,  чинний президент США Барак Обама ввів санкції проти дев'яти російських установ, підприємств та фізичних осіб. Також з Америки вислали 35 російських дипломатів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Володимиру Путіну запропонували у відповідь вислати американських дипломатів з Росії, проте він відмовив і привітав Барака Обаму з Новим роком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?