У Путіна вирішили пожартувати щодо його майбутньої дружини: в мережі висміяли відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили пожартувати щодо його майбутньої дружини: в мережі висміяли відео

У Путіна вирішили пожартувати щодо його майбутньої дружини: в мережі висміяли відео
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков в програмі "Міжнародна пилорама" на НТВ пожартував з приводу майбутньої дружини російського лідера.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова, де він оприлюднив фрагмент передачі.
"У самій адміністрації президента неодружених чоловіків майже немає, але в Кремлі залишилися. Залишився", - сказав Пєсков, натякаючи на Путіна.
"Ви часто бачите Володимира Володимировича. Є якісь рекомендації, як завоювати серце цієї самотньої людини?", - запитав у Пєскова ведучий програми.
"Потрібно добре вчитися. Потрібно добре працювати. Слухатися батьків, ведучого програми, керівництво каналу. І потім з часом потрібно потрапити на роботу в АП, прослужити там 10-15 років, вирости по кар'єрних сходах. Але потім ви, напевно, вже за віком не будете підходити", - пожартував прес-секретар Путіна.


У мережі висміяли слова Пєскова.
Ліцвін з Ворше: Шансів немає! Карлик надає перевагу хлопчикам.



Відзначимо, що протягом багатьох років ходять чутки про близький зв'язок колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої з Путіним. Деякі видання називали її "другою леді Росії". Подейкували, що Путін і Кабаєва таємно розписалися, і Аліна навіть народила політику дитину.


Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в ефірі російського телебачення лаявся матом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?