Путіна серйозно розчарували щодо Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна серйозно розчарували щодо Трампа

Путіна серйозно розчарували щодо Трампа
Джерело:  Ехо Москви

Новообраний президент США Дональд Трамп не піде проти своєї Республіканської партії, яка дуже жорстко ставиться до Росії, і тому  президенту РФ Володимиру Путіну  не варто чекати, що новий глава Білого дому скасувати санкції, введені попередником.
Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передає ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Дональд Трамп є президентом від Республіканської партії. А Республіканська партія США, заснована Авраамом Лінкольном, вона дуже жорстко ставиться до Росії. І саме республіканці і в Конгресі, і в Палаті представників завжди виступали за те, щоб дати летальна зброю Україні, наприклад", — нагадав експерт.
Політолог також додав, що "саме страшний і жахливий президент Обама (на обличчя жахливий, добрий всередині) виступав проти того, щоб дати летальна зброю Україні".


Читайте також: Україна послала новий санкційний "привіт" Росії

"Тому я не впевнений, що Дональд Трамп піде просто проти власної партії. Він повинен буде лавірувати як-то", - зазначив Бєлковський.
Також він додав, що введення нових санкцій проти Росії і висилка російських дипломатів були "абсолютно закономірні і прогнозовані".
"Барак Обама повинен був так зробити (це очікувалося). Трамп не зможе скасувати це в повній мірі, бо тоді йому доведеться розписатися в тому, що він – агент впливу Володимира Путіна і Кремля. А це ніяк неможливо", - підкреслив експерт.
При цьому він запевнив, що Росією вже був підготовлений симетрична відповідь, Кремль збирався вислати "31 співробітник американського посольства плюс 4 співробітника консульства в Санкт-Петербурзі".
У свою чергу, "Володимир Володимирович Путін з'явився абсолютно великодушним, і сказав, що він настільки зневажає Барака Обаму, який йде зі своєї посади... Ну, як же це, слухайте?".


Читайте також: У Путіна вирішили похвалитися тим, як його похвалив Трамп

"Може солідний чоловік дозволити собі, ставши один раз президентом, піти зі своєї посади? Це ж дитячий лепет. Володимир Володимирович собі такого ніколи б не дозволив. А цей чоловік визнав... Більш того, не тільки визнав поразку Демократичної партії, але ще, загалом, спонукав Хілларі Клінтон визнати поразку, незважаючи на те, що вона одержала на 3 мільйони голосів більше, ніж Дональд Трамп", - нагадав Експерт.


Між тим, Путін своєю відмовою висилати американських дипломатів як би говорить: "Ось, мій симетрична відповідь у тому, що ти взагалі ніхто, ти не президент. Президент вже Дональд Трамп. Ось, я з ним і домовлюся після 20 січня", - резюмував експерт.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем висловив переконання, що 2017 року США введуть нові санкції проти Росії і президента Володимира Путіна, зокрема, через втручання хакерів у вибори американського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?