Одна з ігор Путіна закінчена назавжди - російський фінансист
Категорія
Світ
Дата публікації

Одна з ігор Путіна закінчена назавжди - російський фінансист

Одна з ігор Путіна закінчена назавжди - російський фінансист
Джерело:  online.ua

Після рішення президента США Барака Обами накласти санкції на контакти американських спецслужб із російськими, Росія на чолі зі своїм президентом Володимиром Путіним залишилася один на один з безліччю проблем.
Таку думку у своєму блозі на ONLINE.UA висловив відомий російський блогер і фінансист Слава Рабінович.
"Адміністрація Обами наклала санкції на російські організації під назвами ФСБ і ГРУ. Будь-які контакти американських організацій та американських громадян з ФСБ і ГРУ заборонені. Це є бетонною стіною не тільки для ФСБ і ГРУ, але і для Путіна і його ОЗУ (організованого злочинного угруповання – Ред.)", — зазначив автор.

За його словами, "реальна, а не вигадана інформація, що стосується питань безпеки, що народжувалася, в основному, не в надрах ФСБ і ГРУ, а в надрах ФБР, ЦРУ і американської військової розвідки, і передавалася, частково, російській стороні".


Читайте також: В мережі посміялися над відео із лайкою Путіна
Зокрема, росіянам передавалася інформація, "що стосується загрози тероризму з боку ісламських фундаменталістів, або наркотрафіку і так далі".
"Потрапивши під американські санкції, ФСБ і ГРУ автоматично стають токсичними для розвідок та інших силових відомств всіх союзників США, включаючи країни НАТО. Це стосується не тільки МІ-5 і МІ-6 у Великобританії, а взагалі... всіх", — підкреслив він.
Рабинович зазначив, що, "розуміючи "професійний рівень" ФСБшників і ГРУшників, обмежений баночками з сечею і мобільними крематоріями, ми можемо констатувати, що, завдяки злочинів Путіна та його ОЗУ, російське народонаселення тепер залишається один на один зі всім тим злом, проти якого ФСБ і ГРУ покликані боротися, згідно з їх реальним статутами, а не фактичної злочинної діяльності часів путінізму".
"Гра в анти-Агента 007 для Путіна закінчена назавжди. Догрався, негідник!" — резюмував він.
Більше  читайте в блозі на ONLINE.UA — Догрався, негідник: про нову поразку Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?