Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео моменту атаки
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео моменту атаки

Теракт у Стамбулі: з'явилися нові відео моменту атаки
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковано нові відео  моменту нападу терориста, перевдягненого Санта-Клаусом, на нічний клуб у Стамбулі, під час якого були вбиті 39 людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на youtube.
На кадрах, зроблених камерами на вулиці біля клубу та всередині приміщення, видно, як стрілець, озброєний автоматом Калашникова, намагається вбити якомога більше людей.
Варто нагадати, що нічний клуб Retina, який зазнав нападу, був одним з улюблених місць відпочинку відомих людей — спортсменів, політиків і акторів.


Читайте також: Страшний теракт у Стамбулі: опубліковано нові фото та подробиці про жертв



Як розповіли очевидці трагедії, відвідувачі закладу, намагаючись врятуватися, стрибали з вікон в Босфор, і пізніше були врятовані поліцейськими.



Як повідомляв ONLINE.UA,  внаслідок нападу террориста, за останніми даними, загинули 39 осіб, серед них було 16 іноземців. Поранення отримали 69 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?