В Росії розповіли, як Трамп розіб'є надії Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії розповіли, як Трамп розіб'є надії Путіна

В Росії розповіли, як Трамп розіб'є надії Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Рішення президента Росії Володимира Путіна не відповідати на дії глави Білого дому Барака Обами про видворення російських дипломатів

 зі США, може бути продиктоване скорим вступом на посаду нового американського президента – Дональда Трампа, який може розбити надії кремлівського лідера.


Таку думку висловив російський журналіст Олексій Венедиктов, передає ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


"Путін здивував своєю реакцією. Ну, він правий у тому сенсі, що залишилося... ну, три тижні. Все одно зберігається у Путіна надія, що буде по-іншому. Звичайно, буде по-іншому", — припустив він.


При цьому Венедиктов нагадав приклад з недавньої історії, коли на зміну президентові Картеру "який цілувався взасос з Брежнєвим (генсеком СРСР – Ред.) у Відні", прийшов Рональд Рейган, відомий своєю жорсткою боротьбою проти Радянського Союзу.


Читайте також: Путін надіслав Обамі "добре" привітання з Новим роком

"У Рейгана після Картера теж було по-іншому. Для мене Обама – це Картер", - додав він.
Журналіст підкреслив, що, незважаючи на поцілунки з Брежнєвим, Картер ввів санкції після вторгнення СРСР в Афганістан, і після цього "вся радянська преса кричала: «Геть Картера!»
"От нехай хто завгодно. Прийшов Рейган. «Ось справжній прагматик, який...». Ось. І далі – ви знаєте. Ось, на мій погляд, дуже схожа історія", — вважає Венедиктов.
У той же час, він закликав звертати увагу не на заяви політиків, а на їх дії та рішення.


Читайте також: В Росії розповіли про спецоперацію Кремля щодо Трампа

"Я думаю, що між словами обраного президента і президента, який буде приймати рішення про збільшення ядерної тріади і фінансування Військово-морського флоту США є велика різниця. Я закликаю спостерігати найуважнішим чином не твіти Трампа, а його рішення; не твіт Обами, а його рішення; не промови Путіна, а його рішення", — підкреслив журналіст.


На завершення він порадив тим, хто хоче зрозуміти що-то в політиці", стежити за рішеннями і зізнався, що "нічого дивного в санкціях, які ввела американська адміністрація, немає".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що має сумніви щодо причетності російських хакерів до атаки на американські мережі, після яких Обама і ввід проти Росії нові санкції та вислав її дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?