Стрільба нардепа Пашинського: з'явилися важливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрільба нардепа Пашинського: з'явилися важливі подробиці

Стрільба нардепа Пашинського: з'явилися важливі подробиці
Джерело:  online.ua

У поліції розповіли подробиці  нападу на народного депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського, який стався 31 грудня в Київській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
Спікер поліції в Київській області Микола Жукович заявив, що у нападника на депутата вже були раніше проблеми з законом.
"Хотів би сказати про самого нападника. Як ми з'ясували, він вже мав проблеми з законом. Саме наносив людям тілесні ушкодження, і були відкриті по відношенню до нього такі кримінальні виробництва... Зараз він знаходиться в лікарні, йому надають кваліфіковану медичну допомогу. Але: зверніть увагу на те, що після того, як нардеп поранив нападника, він зняв свій пояс і перев'язав йому ногу, щоб зупинити кровотечу. Тобто надав невідкладну допомогу до приїзду "швидкої" і поліції", - сказав він.
Читайте також: Підлітки влаштували цинічне побиття в київському храмі: з'явилися фото і відео
За його словами, поліція розслідує напад на Пашинського як хуліганство.


"Зараз кваліфікація йде - це ст. 296 КК "хуліганські дії". Поки по цій статті ми з'ясовуємо, що там відбувалося. З місця подій ми вилучили дві гільзи та далі з'ясовуємо всі обставини", - зазначив речник поліції Київської області.
Жукович також додав, що Пашинський застосував зареєстровану зброю.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві кілька десятків невідомих чоловіків увірвалися в торговий центр і влаштували погроми в офісних приміщеннях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?