Звідки у Пашинського пістолет? Мережу розбурхав постріл нардепа
Категорія
Події
Дата публікації

Звідки у Пашинського пістолет? Мережу розбурхав постріл нардепа

Звідки у Пашинського пістолет? Мережу розбурхав постріл нардепа
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі обговорюють  інцидент з народним депутатом від фракції "Народний фронт" Сергієм Пашинським, який у відповідь на напад на нього влаштував стрілянину.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, Пашинський повідомив, що в новорічну ніч на нього було скоєно напад, йому довелося відстрілюватися від нападника. При цьому в поліції заявили, що нардеп застосував зареєстровану зброю.
Відомий блогер Антон Ходза написав у Facebook:
"Отже, в Україні тисячі нагородних стволів роздані народним депутатам, чиновникам, суддям тощо. І як показує історія з Пашинським, вони готові і будуть їх використовувати. І х*й ви потім щось доведете. Скажуть, що ви з пляшкою на них полізли. Некомфортно якось з таким розкладом", - зазначив він.
Читайте також: Через Авакова, що роздає сотні автоматів, розгорається великий скандал: з'явилися документи
Інцидент прокоментував і журналіст Сергій Гришин.
"Вся справа в тому, що у Пашинського є бойовий пістолет, який він отримав від Авакова. Ось він і прострелив ногу чуваку. Половина Ради, міністри, дружини міністрів, мають нагородну зброю від Авакова/Півторака. Але при цьому, вони проти дозволу на короткоствол для всіх, люди ще не готові, кажуть вони. Ну і дуже зручно монопольно вирішувати, хто готовий отримати пістолет, а хто баран і не готовий", - написав він у Facebook.


Журналісту Роману Шрайку інцидент з Пашинським нагадав історію з нардепом Віктором Лозінським, яка сталася в 2009 році.



Відомий блогер Сергій Іванов висловив "непопулярну думку" з приводу історії з Пашинським.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в поліції розповіли подробиці нападу на Пашинського, який відбувся 31 грудня в Київській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?