На заході України відбувся сепаратистський інцидент: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На заході України відбувся сепаратистський інцидент: опубліковані фото

На заході України відбувся сепаратистський інцидент: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Напередодні Нового року сепаратисти підняли проросійський прапор біля будівлі Закарпатської ОДА.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника військово-патріотичної організації "Карпатська Січ" Тараса Деяка.


Так, 31 грудня активісти "підкарпатських рухів" вивісили прапор з гербом Закарпатської області на тлі російського триколора біля будівлі Закарпатської обладміністрації.


Читайте також: Луценко оголосив про розкриття схеми фінансування сепаратистів і показав фото


"Місцеві півні сепаратисти вивісили прапор так званих "підкарпатських рухів", прапор так званих меншин, які фінансуються безпосередньо з Москви, перед ОДА. Виступають за автономію Закарпаття і вважають, що Україна окупант по відношенню до області. Під новий рік хотіли потихеньку провокацію влаштувати? Так ось - вам п**да. Ми не допустимо дестабілізації краю і поширення сепаратистської пропаганди. 2017 - рік вашого фіаско, ми "подбаємо" про вас", - написав Деяк і оприлюднив фотографії з місця події.


Пізніше він відзвітував про подальший розвиток історії: "Акція сепаратистів ліквідована, прапор зірваний, винуватці затримані і дають свідчення в стінах СБУ, - написав активіст. - Жодна сепаратистська сволота на Закарпатті не має і не буде мати достатньо сил, щоб зрушити український кордон. Спроби дестабілізації відбуватимуться і надалі, тому, земляки, ваше завдання - бути пильними. Сезон полювання на сепаратистів форсує повним ходом".


У мережі прокоментували сепаратистську акцію біля стін Закарпатської ОДА. Так, Василь Дубовий написав: "А ось, власне, і предметна робота по збереженню цілісності України. Ви тільки проаналізуйте оперативність. Пару годин тому: "сепари вивісили прапор, хлопці виїжджають вирішувати питання". Тепер: "прапор зірваний, сепари дають свідчення" . І це просто бальзам якийсь".




Олівер Куртяк: "Закарпаття українське!".


Лариса Шишкіна: "Молодці! А то вони взагалі страх втратили".


Алла Хаятова: "Це точно повинні були зняти для якогось лайфньюз. Відзвітувати, так би мовити".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в СБУ розповіли, як вдалося втекти колишньому депутату Луганської облради Арсену Клінчаєву, який в березні 2014 року фінансував здачу Луганська бойовикам, що обурило соцмережі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?