В Одесі через Бандеру сталася бійка: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі через Бандеру сталася бійка: з'явилося відео

В Одесі через Бандеру сталася бійка: з'явилося відео
Джерело:  Думська

В Одесі 1 грудня провели смолоскипну ходу, приурочену до дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".


Читайте також: З'явилися фото маршу на честь Бандери у Києві


Націоналісти назвали хід "Маршем честі". В ході заходу активісти зібралися біля пам'ятника Шевчкенко і крокували центральними вулицями, скандуючи "Бандера наш герой", "Слава Бандері", "Пам'ятай, чужинець, тут господар українець", "Слава нації - смерть Російській Федерації", "Слава воїнам АТО" і "Слава Небесній сотні". У мережі опублікували відео і фото проведення маршу:



Видання  Пушкинская.net  інформує, що на Сабанеєвому мосту в ході ходи стався інцидент: двоє молодих людей нецензурно висловилися про Бандеру, після чого одному з хлопців розбили ніс. Подальшому розвитку зіткнення завадили співробітники правоохоронних органів.


У мережі з'явилося відео зіткнення. Обережно, присутня ненормативна лексика!



Як повідомляв ONLINE.UA,  урочисті заходи з нагоди 108 річниці від дня народження Степана Бандери пройшли також у Вінниці, Львові, Слов'янську і селі в Івано-Франківській області, де він народився.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?