Знамениті російські барди, незважаючи ні на що, поїхали в Україну і поділилися враженнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Знамениті російські барди, незважаючи ні на що, поїхали в Україну і поділилися враженнями

Знамениті російські барди, незважаючи ні на що, поїхали в Україну і поділилися враженнями
Джерело:  online.ua

Відомі російські барди Сергій і Тетяна Нікітіни поділилися своїми враженнями про поїздку в Україну, яку вони здійснили, незважаючи на путінську пропаганду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір Ніктітних на «Ехо Москви».


«Одеса, Дніпропетровськ (або Дніпро), Київ, Харків. Ми їздимо в Україну багато років, багато разів. Ну, починалося це ще в глибокі радянські часи», - розповів Сергій Нікітін.


«Там у нас утворився наш любий друже Семен Рибчинський. Він щиро вважає, що не можна припиняти духовний, культурний обмін. І російський театр, російське слово, російська поезія повинна продовжувати звучати в Україні, тому що цього люди хочуть. І в цьому сенсі ця наша остання поїздка нічим не відрізнялася від усіх попередніх», - продовжив Нікітін.


Читайте також:  У Києві Макаревичу підспівували "ла-ла-ла": з'явилися фото концерту


«За настроєм, по тому, як нас зустрічали, і по тому, як люди хотіли зустрітися з російською поезією в нашому, грубо кажучи, виконанні», - сказав російських бард.


«Хтось говорив тут (в Росії - Ред.): «Не їздите - вас закопають тут, обіллють брудом». І з того боку говорили: «Не приїжджайте - ми вас тут розірвемо на шматки, вб'ємо, затопчему і так далі», - розповіла Тетяна Нікітіна.


«І, чесно сказати, ми дійсно довго думали. Ну, ми, як той жид, за компанію удавимося. Дружба взяла своє. Ось Семен нам сказав: «Повірте мені, просто ви тут потрібні. Вас хочуть і чекають. І я вас запевняю, що це потрібно». І ми поїхали», - продовжила Нікітіна.


За її словами, остання поїздка в Україну була хвилюючою подією.


«Серьожа говорить: «як раніше». Ні, це не зовсім так. Це була хвилююча подія. Ми дійсно робили звичайні наші концерти без всяких знижок. Незважаючи на те, що там деякі поети, наші співавтори, які щось там зараз кажуть, ми відразу вийшли і сказали: «Ми співаємо все - всі пісні, всю поезію, яку ми завжди співали», - розповіла Нікітіна.


«І мухи окремо, варення окремо. Це наші діти, і ми за них у відповіді. І тому - подобається, не подобається - ми будемо займатися поетичною музичною справою», - сказала Нікітіна.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський співак, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич висловив сумнів у тому, що президент РФ Володимир Путін буде балотуватися на наступний термін в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?