Ватажок окупантів Криму насмішив міркуваннями про Бандеру
Категорія
Культура
Дата публікації

Ватажок окупантів Криму насмішив міркуваннями про Бандеру

Ватажок окупантів Криму насмішив міркуваннями про Бандеру

Ватажок кримських окупантів Сергій Аксьонов видав свої міркування про  факельні марші на честь дня народження одного з лідерів ОУН Степана Бандери, і насмішив ними соціальні мережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Аксьонова.
«Навіть офіційна Польща, яка довго дивилася крізь пальці на нацистські шабаші своїх українських протеже, в грудні минулого року в ультимативній формі закликала київський режим відмовитися від святкування 75-річчя Української повстанської армії», — написав він.
Крім того, ватажок окупантів заявив, що твердження про те, що воїни УПА воювали не тільки з СРСР, але і з фашистською Німеччиною, нібито не підтверджуються архівними даними.


Читайте також: На Донбасі влаштували марш на честь Бандери: з'явилися яскраві фото


«Однак Німеччина на офіційному рівні заявляла, що у військових архівах немає даних про втрати вермахту в боях з ОУН-УПА. Впевнений, що українських нацистів, духовних спадкоємців Бандери, чекає неминуче відплата», — зазначив він.



У свою чергу, користувачі соціальних мереж висміяли самого Аксьонова.






Як повідомляв ONLINE.UA,  1 січня по всій Україні відбулися марші на честь 108-ї річниці від дня народження Степана Бандери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?