У біографії чоловіка, підстреленого Пашинським, з'явилася скандальна подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

У біографії чоловіка, підстреленого Пашинським, з'явилася скандальна подробиця

У біографії чоловіка, підстреленого Пашинським, з'явилася скандальна подробиця
Джерело:  online.ua

Чоловік, який скоїв напад на депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського, притягувався до кримінальної відповідальності в зв'язку з побиттям дружини.


Про це заявив нардеп від "Народного фронту", позаштатний радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


Читайте також: Пашинському можна, а тобі ні: соцмережі продовжують кипіти через інцидент зі стріляниною


"Що стосується особи нападника, ви вже, напевно, знаєте, що ця людина притягувалася до відповідальності за побиття власної дружини. Ну а якщо ця людина могла побити власну дружину, уявіть собі, якою була його реакція на зауваження про те, що не дуже правильно ставити автомобіль без габаритів на проїжджій частині", - підкреслив Геращенко і зазначив, що в подальшому ця справа буде всебічно розслідувана.


Нагадаємо, раніше Сергій Пашинський розповів, як ввечері 31 грудня на нього напали, через що він був змушений вистрілити в нападника.  Потерпілий в результаті стрілянини, як і його дружина, заявив, що депутат не робив попереджувального пострілу в повітря, і що куля потрапила в стегно, а не в груди, - "щасливий збіг обставин".


Інцидентом з нападом на депутата Сергія Пашинського займеться прокуратура.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  поліція з незрозумілої причини відмовилася вилучити важливий доказ, що спростовує слова депутата Сергія Пашинського про напад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?