Обама зробив важливий натяк щодо свого відходу з президентів
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама зробив важливий натяк щодо свого відходу з президентів

Обама зробив важливий натяк щодо свого відходу з президентів
Джерело:  Reuters

Чинний президент США Барак Обама призначив прощальну промову на 10 січня.


Про це йде мова в заяві Обами, що була поширена 2 січня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Я думаю, що це шанс подякувати вам за цю чудову подорож, відзначити те, як завдяки вам на краще за ці вісім років змінилася країна, а також поділитися деякими думками про те, куди всі ми йдемо. З 2009 року ми зіткнулися з певними проблемами, і стали сильнішими, пройшовши через них. Це тому, що ми ніколи не переставали вірити, що разом ми зможемо змінити цю країну на краще", - підкреслив президент США.


Читайте також: У Росії розповіли, як Трамп розіб'є надії Путіна


Незважаючи на те, що в ході передвиборної кампанії він підтримував кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, Обама заявив про намір забезпечити плавний перехід влади до свого наступника, республіканця Дональда Трампа, незважаючи на серйозні розбіжності між ними.


Відзначимо, що інавгурація Дональда Трампа відбудеться вже 20 січня, і в ході своєї виборчої кампанії він обіцяв скасувати безліч політичних рішень Обами.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Адміністрація Барака Обами ввела санкції проти Росії через втручання хакерів в систему напередодні виборів американського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?