Путінський телеканал крупно зганьбився з новиною про армію України: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський телеканал крупно зганьбився з новиною про армію України: з'явилося фото

Путінський телеканал крупно зганьбився з новиною про армію України: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Російський пропагандистський телеканал "Звезда", що курується міністерством оборони РФ і проводить політику президента РФ Володимира Путіна, крупно зганьбився з ілюстрацією новини про українську армію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського юриста Владислава Юсупова.
На фотографії до новини під заголовком «Ряди ЗСУ «косить» епідемія грипу» зображений військовослужбовець збройних сил Росії сержант Олександр Александров, затриманий в Україні в 2015 році. На фото він перебуває в українському шпиталі.
Александрова і Євгена Єрофєєва, затриманих України на Донбасі в 2015 році, згодом обміняли на народного депутата Надію Савченко.
Читайте також: Пу тінське РосЗМІ раптово видало правду про Голодомор: з'явилося фото
Наразі фотографія на сайті телеканалу «Звезда» змінена, проте оригінальна версія матеріалу доступна в кеші Google.



В соцмережах помилка «Звезды» викликала шквал сарказму.



Andre Golota: Вони б ще фотографію Леніна в Мавзолеї приліпили.
Vladimir Agruts: Найсмішніше, що ніхто з аудиторії Зірки не тільки не впізнає чувака на фотці, а й прізвище не згадає вже.



Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні російський пропагандистський телеканал "Звезда", що курується міністерством оборони РФ, видав черговий фейк про атомну бомбу в Україні, який тут же висміяли в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?