Джамала відкрила таємницю свого весільного вбрання: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала відкрила таємницю свого весільного вбрання: опубліковано відео

Джамала відкрила таємницю свого весільного вбрання: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Популярна українська співачка Джамала, яка в листопаді 2016 року заручилася зі своїм коханим Бекіром Сулеймановим, зізналася, що її весільне вбрання, можливо, буде в кримсько-татарському стилі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Світське життя".
У програмі "Світське життя. Новорічний карнавал" Джамала вибирала весільну сукню. Співачка якраз готується до весілля, тому вибір вбрання для неї є важливим питанням.
Так спеціально для артистки були показані дефіле в різних весільних сукнях і вона повинна вибрати найближчий для неї варіант.
Читайте також: Заручини Джамали: співачка розповіла, як їй робили пропозицію
"Я планую, що це весілля у мене один раз і на все життя, тому це повинно бути чарівне плаття", - прокоментувала Джамала.
За словами Джамали, вона швидше за все відмовиться від традиційного пишного плаття "безе". Крім того, вбрання її буде скромним, а також матиме елементи кримськотатарського національного костюму.


Нагадаємо, Джамала і Бекір зустрічаються більше року, але свої відносини довго не афішували.
Вперше Джамала представила Бекіра публіці на Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів, який пройшов в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер") 21 вересня.
Про Сулейманова відомо небагато. Народився хлопець, який, до слова, на 8 років молодше 33-річної Джамали, в Сімферополі. Закінчив Київський національний університет імені Шевченка за фахом "медична радіофізика" і Київську школу економіки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джамала зізналася, що її весілля відбудеться незабаром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?