Підстрелений Пашинським чоловік розповів нові подробиці: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Підстрелений Пашинським чоловік розповів нові подробиці: з'явилося відео

Підстрелений Пашинським чоловік розповів нові подробиці: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В'ячеслав Хімікус, якому депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський прострелив ногу, розповів нові подробиці інциденту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
Поранений чоловік розповів, що Пашинський, після того, як вистрілив, стояв над ним, тримав пістолет і кричав "Ти знаєш, хто я такий?". Хімікус також зазначив, що його дружина, з якою він до розборок з нардепом говорив по телефону, почувши постріл, відразу ж приїхала. Дружина чоловіка взяла з собою розряджений пневматичний пістолет, який направила на Пашинського. Тільки після цього депутат опустив свою зброю.

Читайте також: У біографії чоловіка, підстреленого Пашинським, з'явилася скандальна подробиця
Хімікус додав, що під час інциденту Пашинський кричав в телефон "викликай "Титан". Крім того, супутниця депутата, за словами потерпілого, весь час стояла біля паркану і не виявляла ніяких емоцій.
Коли чоловік уже лежав з простреленою ногою, приїхав "Титан", який викликав Пашинський, тільки після цього приїхали медики.



Нагадаємо, раніше Сергій Пашинський розповів, як ввечері 31 грудня на нього напали, через що він був змушений вистрілити в нападника.

Потерпілий в результаті стрілянини, як і його дружина, заявив, що депутат не робив попереджувального пострілу в повітря

, і що куля потрапила в стегно, а не в груди.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Національна поліція в розслідуванні справи Пашинського взяла за основу версію самого нардепа про самооборону

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?