На Донбасі побачили, як слова Бандери стали реальністю
Категорія
Культура
Дата публікації

На Донбасі побачили, як слова Бандери стали реальністю

На Донбасі побачили, як слова Бандери стали реальністю
Джерело:  online.ua

На Донбасі, незважаючи на триваючу війну і загибель багатьох українців, справдилося пророцтво лідера українських націоналістів Степана Бандери.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів священик Української греко-католицької церкви, капелан Микола Мединський.
"Згадую слова Бандери: "Прийде час, коли на заході скаже "Слава Україні", а мільйони на сході — "Героям слава!" — підкреслив він.
Мединський додав, що ще кілька років тому українці не могли і мріяти про те, "що схід буде масово визнавати себе патріотами — "Слава Україні", червоно-чорні прапори".


Читайте також: Росію упіймали на "ідеології диявола" і привели докази


"А молодь? Знову ж, кілька років тому здавалося, що цій молоді треба? І нічого, крім доларів, нічого, крім комп'ютерів. Що, боронь Боже, якби прийшов якийсь агресор — так не буде кому стати на захист... А зараз, спочатку на Майдані, зараз — на війні, дивишся — а це неправда. Є кому..." — зізнався капелан.
Священик додав, що, незважаючи на загибель воїнів і ллється кров, українська нація воскресає.



"Хлопці гинуть, кров ллється, а нація воскресає. Задумаєшся: а є з ким край боронити. Повірте, відродиться нація", — резюмував він.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія служить сатані, а від нас залежить, скільки їй ще лишилося - український священик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?