Трампа різко осмикнули за те, що він похвалив Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампа різко осмикнули за те, що він похвалив Путіна

Трампа різко осмикнули за те, що він похвалив Путіна
Джерело:  online.ua

Новий лідер демократичної меншості в Сенаті США Чак Шумер розкритикував так звану Twitter-дипломатію обраного президента США Дональда Трампа в контексті  його хвалебних повідомлень на адресу президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Голос Америки ».


Нагадаємо, Трамп так прокоментував в соцмережі відсутність відповідних заходів з боку РФ у відповідь на рішення президента США Барака Обами вислати з Америки 35 російських дипломатів: "Відмінний крок! ... Я завжди знав, що він дуже розумний!".


«Твіт - цитую - "дуже розумний" на адресу Володимира Путіна за ігнорування їм американських санкцій не є зовнішньою політикою», - заявив Шумер на відкритті сесії Конгресу США 115 скликання.


Читайте також:  У Путіна придумали, як вирішити проблему з дипломатами: в мережі жорстко жартують


«Америка не здійснює зовнішню політику шляхом твітів. І, особливо, не робить компліментів Путіну після того, як розвідувальні агентства підтвердили, що Росія втрутилася в наші вибори», - продовжив Шумер.


«Як демократи, так і республіканці повинні бути стурбовані тим, що він здійснює зовнішню політику шляхом твітів, і в той же час ігнорує важливий брифінг розвідувальних агентств про реальні загрози для США в світі.


Це просто неймовірно, що наші колеги-республіканці, які роками ганьбили президента Обаму за те, що він був недостатньо жорстким у своєму підході до Путіна, тепер, за кількома винятками, зберігають абсолютне мовчання», - додав Шумер.


«Ми, в обох партіях, змусимо нового президента відповідати за свої слова і вчинки. 20 січня вже буде не до реаліті-телебачення. Це вже буде реальність», - додав Шумер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  представник перехідної команди обраного президента США Дональда Трампа Шон Спайсер заявив про те, що розвідслужби США поки не мають переконливих доказів причетності Росії до хакерських атак на структури США під час президентської кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?