У Путіна знову показали свою манію величі: в мережі сміються над відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна знову показали свою манію величі: в мережі сміються над відео

У Путіна знову показали свою манію величі: в мережі сміються над відео
Джерело:  online.ua

Пропутінський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов опублікував у своєму Twitter пародійне відео про вибори президента в США, проте в мережі не розділили його захоплення роллю президента РФ  Володимира Путіна  щодо американської виборчої кампанії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Смирнова.


На відео показаний «футбольний матч», який символізує виборчі перегони, при цьому «футболіст-Путін» нібито допомагає виграти «Дональду Трампу», штовхаючи «футболіста-Клінтон».


«Коротко про вибори в США і суті претензій Білого дому», - написав Смирнов під відео.


Читайте також:  Трампа різко осмикнули за те, що він похвалив Путіна





Однак подібну манію величі в коментарях не розділили.




Нагадаємо, раніше  представник перехідної команди обраного президента США Дональда Трампа Шон Спайсер заявив про те, що розвідслужби США поки не мають переконливих доказів причетності Росії до хакерських атак на структури США під час президентської кампанії.


Як повідомляв ONLINE.UA, представники розвідки США заявили, що президент Росії Володимир Путін особисто приймав участь в прихованій кампанії по втручанню в президентські вибори в США, щоб допомогав Трампу перемогти. У відповідь  чинний президент США Барак Обама підписав указ про нові санкції щодо Росії, включаючи, в тому числі, висилку з США 35 російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?