США готують серйозний удар по Путіну: ЦРУ обіцяє сенсацію
Категорія
Світ
Дата публікації

США готують серйозний удар по Путіну: ЦРУ обіцяє сенсацію

США готують серйозний удар по Путіну: ЦРУ обіцяє сенсацію
Джерело:  online.ua

Центральне розвідувальне управління США готує доповідь про роботу російських хакерів під час листопадових президентських виборів в Америці, заявив глава ЦРУ Джон Бреннан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Російську службу Бі-бі-сі».
За словами Бреннана, доповідь ЦРУ буде присвячено Росії і її активності в кіберпросторі під час останніх виборів президента США, на яких переміг Дональд Трамп.
Доповідь являтиме собою "всеосяжний і докладний розгляд того, що відбувалося під час президентських перегонів, і який вплив на них надавала Росія".

Читайте також: У Путіна знову показали свою манію величі: в мережі сміються над відео
"У ньому буде розглянуто, що робила Росія, як вона це робила, і звідки ми про це знаємо", - заявив глава ЦРУ.
У той же час обраний президент США Дональд Трамп в ніч на середу в своєму Twitter прокоментував ситуацію з перенесенням доповіді.
"Доповідь розвідки про так звані "хакерські атаки Росії" відкладається до п'ятниці. Напевно, потрібно більше часу, щоб завести справу. Дуже дивно!" - написав Трамп.
Нагадаємо, американські спецслужби вже кілька місяців звинувачують Росію у зломі серверів Демократичної партії в ході виборчої кампанії в США. Представники розвідки США заявляли, що президент Росії Володимир Путін особисто брав участь в прихованій кампанії зі втручання в президентські вибори в США, щоб допомогти Трампу перемогти.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці грудня США під керівництвом чинного президента Барака Обами вислали з країни 35 російських дипломатів і застосували проти Росії нові санкції. В адміністрації Обами заявили, що це відповідь на російські кібератаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?