Помічника нардепа спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Помічника нардепа спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці

Національна поліція України
Помічника нардепа спіймали на хабарі: з'явилися фото і подробиці

У Львові помічника-консультанта народного депутата України затримали на хабарі в 140 тис грн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Читайте також: Нардеп-утікач зробив гучні заяви про корупцію в Україні: соцмережі киплять

Зловмисник вимагав гроші за лобіювання інтересів комерційних структур, а також невтручання в їх господарську діяльність шляхом відсутності депутатських запитів і звернень на адресу підприємств.
Слідчі військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України спільно з оперативниками Управління захисту економіки у Львівській області провели затримання під час отримання хабара від представника львівської будівельної компанії.
За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про зловживання впливом, запобіжний захід за якою передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з конфіскацією майна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше за фактом дачі хабара затримали заступника голови однієї з відділів Генеральної прокуратури України, яку очолює Юрій Луценко.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?