Астаф'єва заінтригувала "несміливим" тизером нового кліпу: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Астаф'єва заінтригувала "несміливим" тизером нового кліпу: з'явилося відео

Астаф'єва заінтригувала "несміливим" тизером нового кліпу: з'явилося відео
Джерело:  Instagram

Солістка епатажного українського колективу Nikita і зірка журналу Playboy Даша Астаф'єва заінтригувала шанувальників тизером нового кліпу на пісню "Несмілива".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Як відомо, Nikita знімають новий кліп, режисером якого виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.
"Це наша перша спільна робота з Аланом Бадоєвим, в якій він пропонує абсолютно новий погляд на групу і на мене в ній. І це дуже символічно. Давно хотілося зробити спільну роботу з цим талановитим режисером, по секрету скажу, що спілкуватися ми почали ще влітку. Коли ми до нього звернулися, Алан загорівся, адже його надихнула не лише пісня, а й можливість зробити щось нове", - сказала Даша Астаф'єва.

Читайте також: Напівгола Астаф'єва розкрила секрет впевненості в собі: з'явилися фото
За словами співачки, їй набридло епатувати публіку своїм зовнішнім виглядом.
"Я хочу бути тією, ким є - простою, відкритою, сентиментальною дівчиною. Саме на цьому ми і робимо акцент в новому треку Nikita "Несмілива"", - говорила раніше Даша.
І поки шанувальники в очікуванні трансформації епатажної співачки, Астаф'єва публікує в своєму мікроблозі короткий тизер.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше співачка показувала перші знімки зі зйомок кліпу "Несмілива". На фото Даша постала в напівпрозорій білій ночнушці, яка вигідно підкреслила її розкішні форми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?