Атаки російських хакерів на США: у Путіна з'явився знаменитий захисник
Категорія
Світ
Дата публікації

Атаки російських хакерів на США: у Путіна з'явився знаменитий захисник

Атаки російських хакерів на США: у Путіна з'явився знаменитий захисник
Джерело:  online.ua

Австралійський інтернет-журналіст і засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж заявив, що втручання у виборчу систему США, в якому звинувачують Росію, не було.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ассанжа Fox News.
Читайте також: США готують серйозний удар по Путіну: ЦРУ обіцяє сенсацію


Засновник WikiLeaks заявив, що джерело, яке передало його організації листи глави передвиборного штабу Хілларі Клінтон Джона Подеси, не було урядовим, але не уточнив, з якої країни воно було.
У той же час Ассанж підкреслив, що переконливих доказів злому машини підрахунку голосів Росією немає і президент США Барак Обама "грається в ігри", впроваджуючи санкції проти РФ.



Нагадаємо, спецслужби США звинувачують Росію у зломі серверів Демократичної партії в ході виборчої кампанії в США. Представники розвідки США заявляли, що президент Росії Володимир Путін особисто брав участь у прихованій кампанії по втручанню в президентські вибори в США, щоб допомогти Трампу перемогти.


Відзначимо, що в соцмережах заяви Ассанжа про невтручання Путіна у виборчу кампанію в США викликали цинічні коментарі.




Як повідомляв ONLINE.UA, представник команди обраного президента США Шон Спайсер заявив, що розвідслужби поки не мають переконливих доказів причетності Росії до хакерських атак на структури США під час президентської кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?