Стамбульський "терорист" зробив ображену заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Стамбульський "терорист" зробив ображену заяву

Стамбульський "терорист" зробив ображену заяву
Джерело:  online.ua

Громадянин Киргизстану Ях'я Машрапов (Yahya Mashrapov), якого турецькі ЗМІ назвали можливим "терористом", винним у розстрілі людей у ​​новорічну ніч в Стамбулі, зажадав вибачень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».
Нагадаємо, турецькі ЗМІ опублікували фото паспорта Машрапова і вказали, що саме він, імовірно, є терористом, який розстріляв 39 людей в нічному клубі в Стамбулі в новорічну ніч.
"Я не збираюся подавати в суд на турецькі ЗМІ, але вимагаю дати спростування інформації, що ганьбить мою честь", - заявив Машрапов.
Читайте також: Стало відомо, хто влаштував страшний теракт з десятками загиблих в Стамбулі
"Коли збирався вилетіти зі Стамбула в Киргизстан, мене затримали співробітники поліції Туреччини і допитували протягом години. Перевіряли мій паспорт, сфотографували. Вони встановили, що я не причетний до теракту, і відпустили.
Однак після допиту чомусь фотографія паспорта як документ підозрюваного з'явилася в мережі. Я дуже розчарований тим, що трапилося", - додав Машрапов.
"Турецькі ЗМІ розповсюдили фото мого паспорта і пишуть, що я причетний до теракту. Як так можна голослівно говорити і писати?", - дивується Машрапов.
Також зазначається, що після прильоту зі Стамбула в Киргизстан його допитали співробітники державного комітету національної безпеки Киргизстану, при цьому місцеві спецслужби також встановили, що до теракту в Туреччині Машрапов непричетний.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опубліковано відео, на кадрах якого зображений чоловік, підозрюваний в нападі на нічний клуб в Стамбулі в Туреччині в новорічну ніч, в результаті чого загинули десятки людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?