"Подруга" Путіна зробила нову гучну заяву про свої плани
Категорія
Світ
Дата публікації

"Подруга" Путіна зробила нову гучну заяву про свої плани

"Подруга" Путіна зробила нову гучну заяву про свої плани
Джерело:  BBC

Голова партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що в разі своєї перемоги на виборах президента Франції, країна може відмовитися від євро і повернутися до національної валюти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Ле Пен вважає, що країнам єврозони слід повернутися до системи валютного кошика ЕКЮ, яка існувала в Євросоюзі до введення євро.
"ЕКЮ існувала паралельно з національними валютами... Існування національної валюти паралельно зі спільною валютою ніяк не вплине на повсякденне життя французів", - зазначила кандидат в президенти Франції.

Читайте також: У французької "подруги" Путіна знайшли двійника в Росії: соцмережі веселяться
Економічний радник Ле Пен розповів виданню, що умови повернення до національної валюти - франка - будуть детально обговорюватися в разі обрання Ле Пен президентом Франції.
Користувачі мережі прокоментували нову заяву Ле Пен.






Як повідомляв ONLINE.UA, російське Агентство зі страхування вкладів подало позов з вимогою стягнення боргу по кредиту партії кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен "Національний фронт" в 9 млн євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?