США ні до чого ділити світ з Росією: з'явилося пояснення політики Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

США ні до чого ділити світ з Росією: з'явилося пояснення політики Трампа

США ні до чого ділити світ з Росією: з'явилося пояснення політики Трампа
Джерело:  online.ua

Існує велика ймовірність того, що відносини новообраного президента США Дональда Трампа і російського лідера  Володимира Путіна  можуть поступово погіршитися.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.
"Трамп явно налаштований на переговорний процес, на різні форми співпраці. Очевидно, що і Кремль на це налаштований. Але, виходячи із загальних концепцій інтересів обох країн, ясно, що вони не поєднані. Ніяких розподілів сфер впливу бути не може. Тому що це вже інше сторіччя, інша форма відносин, інша дипломатія", - вважає він.
Читайте також: Стало відомо, що Путін може запропонувати Трампу за Україну
За його словами, Росія буде і далі ігнорувати дотримання міжнародних угод.
"Інше питання - Кремль не може гарантувати виконання власних зобов'язань. Це ключова проблемна точка, куди сходяться всі варіанти майбутнього. Кремль не в змозі підтримувати і дотримуватися міжнародних угод. Переглядати глобальну систему відносин заради досить слабкої в усіх відношеннях держави? Світ до цього не готовий. Кремлю доведеться серйозно посунутися в своїх бажаннях", - зазначив політик.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Кремлю доведеться серйозно посунутися - Костянтин Боровий про Трампа, Путіна і загрозу "обміну" України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?