У Кабміні розкрили зарплату Гройсмана і не тільки
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Кабміні розкрили зарплату Гройсмана і не тільки

У Кабміні розкрили зарплату Гройсмана і не тільки

Прем'єр-міністр  Володимир Гройсман  отримує зарплату в розмірі 35 тисяч гривень на місяць.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське радіо.
Таку інформацію надав в ефірі радіо держсекретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко. За його словами, 35 тисяч в місяць - це зарплата, яку отримує Гройсман «на руки» з усіма надбавками.
Бондаренко також розповів і про зарплати чиновників. За його словами, міністри отримують приблизно так само, як і глава Кабміну, тобто 35 тисяч гривень на місяць. Він зазначив, що працівники секретаріату Кабміну отримують від 9 до 12 тисяч гривень на місяць, а керівники департаментів - від 12 до 15 тисяч гривень.

Читайте також: Бюджет України на 2017 рік: названі 10 важливих цифр
Держсекретар також розповів, яку зарплату отримує сам.
«У мене оклад 13 тисяч гривень. Плюс у мене є надбавка за вислугу років - це 34% від окладу, плюс може бути надбавка за інтенсивність праці, якщо її встановить суб'єкт призначення - уряд», - зазначив Бондаренко, додавши, що з надбавками він буде отримувати близько 20 тисяч гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA,  з 1 січня в Україні набув чинності закон про Державний бюджет на 2017 рік, яким передбачено підвищення мінімальної зарплати, стипендій та соціальних виплат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?