З королевою Великобританії ледь не сталася трагедія: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

З королевою Великобританії ледь не сталася трагедія: стали відомі деталі

З королевою Великобританії ледь не сталася трагедія: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Британські ЗМІ повідомили про те, що охоронець Букінгемського палацу в Лондоні одного разу ледь не застрелив королеву Великобританії Єлизавету II.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.
Відзначається, що репортер видання Грант Такер дізнався про інцидент від одного з колишніх співробітників охорони королеви.
За словами колишнього співробітника охорони, королева прогулювалася по саду пізно вночі. Видання зазначає, що Єлизавета II - любителька пізніх прогулянок, при цьому, за словами екс-охоронця, іноді королева не може заснути, і відправляється на прогулянку навколо палацу.

Читайте також: Ошатно вбрані Єлизавета II і Кейт Міддлтон зустрілися зі спортсменами: з'явилися фото і відео
Колишній службовець розповів, що одного разу патрулював територію по периметру і помітив постать в темряві. Охоронець запитав: "Хто там?" Однак фігурою в темряві виявилася сама королева. Службовець злякався і у відповідь крикнув: "Ваша Величність, я ледь не застрелив вас".
Згідно з інформацією Mirror, інцидент, як видно, стався кілька років тому на території Букінгемського палацу.
Як повідомляв ONLINE.UA, влітку в мережі активно обговорювали епізод, який стався з гвардійцем, що знепритомнів на шикуванні на честь дня народження королеви Великобританії Єлизавети II під стінами Букінгемського палацу.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?