Моторолу і не тільки: бойовики ДНР розповіли, кого увічнять
Категорія
Події
Дата публікації

Моторолу і не тільки: бойовики ДНР розповіли, кого увічнять

Моторолу і не тільки: бойовики ДНР розповіли, кого увічнять
Джерело:  ДАН

Бойовики так званої ДНР хочуть увічнити пам'ять директора організації "Справедлива допомога" Єлизавети Глінки, відомої як "доктор Ліза", ватажка банди "Спарта" Арсена Мотороли Павлова та інших сепаратистів.
Про це журналістам заявив один з ватажків угруповання ДНР Денис Пушилін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ДАН.

Читайте також: В Україні розвіяли один з головних міфів про "доктора Лізу"
"Ми і надалі продовжимо роботу щодо увічнення пам'яті тих, хто так чи інакше відстоював права жителів Донбасу. Що стосується Арсена Павлова і Доктора Лізи, то увічнення їх пам'яті вважаємо за свій обов'язок", - сказав Пушилін.
За його словами, бойовики ведуть збір пропозицій щодо увічнення їх пам'яті, після чого результати представлять громадськості.
Нагадаємо, бойовик ДНР Арсен Моторола Павлов загинув при вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку 16 жовтня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, Єлизавета Глінка, відома як "доктор Ліза" загинула в авіакатастрофі Ту-154 Міноборони Росії 25 грудня.
При цьому "доктор Ліза" відома чутками про незаконне і примусове вивезення дітей з інвалідністю з Донбасу до Росії. Також вона возила гуманітарну допомогу сепаратистам на Донбас, стверджуючи, що російської армії там немає, а йдуть розборки між "ополченцями" і українською армією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?