"Друг" Путіна в оточенні Трампа жорстко проїхався по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

"Друг" Путіна в оточенні Трампа жорстко проїхався по Росії

"Друг" Путіна в оточенні Трампа жорстко проїхався по Росії
Джерело:  newsader.com

Бізнесмен Рекс Тіллерсон, висунутий переможцем президентських виборів в США Дональдом Трампом на посаду Держсекретаря, жорстко пройшовся по Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство NewsAder, що цитує статтю The Washington Post.
"Я розумію, що Путін і Росія - це хуліганський дитячий майданчик, де поважають тільки силу. Ви повинні виходити з позиції сили щодо них, інакше у вас буде з ними багато проблем", - процитував Тіллерсона один зі співробітників Сенату.

Читайте також: Bloomberg розповів про давню зв'язку Путіна і поважну людину Трампа
Він пояснив, що Тіллерсон дав зрозуміти, що від Росії виходить спільна загроза США і їх союзникам, однак ухилився від всіх питань щодо втручання російського уряду в американські президентські вибори і зробив свої заяви без прив'язки до Трампу.
Однак сенатор Крістофер Кунс зазначив, що сенатори доб'ються від Тіллерсона чіткої відповіді щодо суперечок про кібератаки. "Я хочу зрозуміти, чи є у нього чітка точка зору на Росію, Путіна і їх агресію у відношенні до США, в Криму і на сході України, їх ролі в масових вбивствах в Алеппо", - підкреслив Кунс.
Як повідомляв ONLINE.UA, в 2013 році Тіллерсон був нагороджений російським Орденом Дружби особисто президентом РФ Володимиром Путіним, а як генеральний директор ExxonMobil він наводив докази на користь ослаблення санкцій відносно Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?