Туреччина зважилася на різку заяву на адресу НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина зважилася на різку заяву на адресу НАТО

Туреччина зважилася на різку заяву на адресу НАТО
Джерело:  Haberturk

Міністр оборони Туреччини зробив різку заяву на адресу НАТО, поскаржився на слабку підтримку в боротьбі з терористами ІДІЛ і нагадав, що військово-повітряна база Інджірлік не належить Альянсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю глави турецького міноборони Фікрі Ішика телеканалу HaberTürk.
"Інджірлік - це не база НАТО, що всі повинні чітко для себе з'ясувати", - підкреслив він.
Також міністр додав, що Альянсу варто пам'ятати про те, що вони користуються базою з дозволу Туреччини.

Читайте також: У Росії стався новий інцидент з бойовим літаком НАТО
"Туреччина продовжує переговори з цього питання з США та іншими країнами міжнародної коаліції. Якщо цей діалог буде загрожувати інтересам Туреччини і переговори завершаться безрезультатно, то Анкара розгляне всі можливі варіанти", - попередив Ішик.
Нагадаємо, що 5 грудня віце-прем'єр Туреччини Вейса Кайнак заявив, що в Анкарі задумалися про доцільність надання своєї військової бази Інджірлік силам коаліції на чолі з США.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що колишній прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон, який є відомим критиком путінської політики, може стати новим генсеком НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?