Закриті аеропорти і занесені траси: Україна перечікує негоду, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Закриті аеропорти і занесені траси: Україна перечікує негоду, з'явилися фото

Закриті аеропорти і занесені траси: Україна перечікує негоду, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Через негоду в Україні закритий міжнародний аеропорт в Одесі, при цьому в Державній службі з надзвичайних ситуацій закликали водіїв не виїжджати за межі населених пунктів в період святкових днів через погіршення погодних умов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Я звертаюся до власників автотранспортних засобів та керівників автотранспортних підприємств з проханням утриматися від виїзду за межі населених пунктів, особливо це стосується Одеської, Миколаївської, Черкаської, Херсонської, Кіровоградської, Полтавської областей", - заявив глава ДСНС Микола Чечоткін на засіданні оперативного штабу з приводу ускладнення погодних умов в Україні.
При цьому в прес-службі аеропорту Одеси заявили, що міжнародний аеропорт «Одеса» тимчасово закритий через погодні умови.
Літаки, які повинні прибути до Одеси, направляють до Києва, а частину рейсів на виліт скасували.

Читайте також: В Україні вже є загиблі через морози: з'явилися трагічні подробиці
При цьому в прес-службі "Укравтодору" повідомили, що в Черкаській області на автодорогах загального користування вводиться тимчасове обмеження руху транспорту.
З 16 години 6 січня 2017 року запроваджується тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту в Черкаській області.
При цьому підкреслюється, що про зняття обмеження буде повідомлено додатково.
Вранці 6 січня через погану погоду було обмежено або перекрито рух транспорту в п'яти областях:
Дніпропетровській, Херсонській, Одеській, Миколаївській і Кіровоградській.
При цьому в Миколаєві зараз зі сніговою стихією борються 33 одиниці техніки.
Міська влада закликає жителів Миколаєва без потреби не виходити з дому, а також не паркувати свої автомобілі на узбіччях магістральних доріг.
Через початок сніжної бурі в місті також скасовують масові заходи.
Місцевий ресурс 0512.com.ua публікує красномовні фотографії.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 6 січня через погодні умови в Харківській області на трасі між Чугуєвом і Куп'янському сталася страшна аварія, в якій загинули шестеро людей.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?