СБУ різко відреагувала на план Савченко: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ різко відреагувала на план Савченко: з'явилося відео

СБУ різко відреагувала на план Савченко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України проведуть роз'яснювальну роботу з  нардепом Надією Савченко щодо її заяви про намір оприлюднити списки зниклих і полонених бійців ВСУ.


Про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандіт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Ці списки нам відомі, ми працюємо з ними. І не сумнівайтеся, ми обов'язково проведемо певну роз'яснювальну роботу в рамках чинного законодавства. Є певні закони, які обмежують викид будь-якої інформації з персональними даними. У 2015 році ми боролися, ловили шахраїв, які отримували інформацію за списками наших героїв, заручників, фактично намагалися на стражданнях людей отримати якусь вигоду", - прокоментував Тандіт план Савченко.


Читайте також: В Україні Савченко назвали кремлівським клоунским кошмаром


"Нові списки полонених - це не феєрверк, а важка робота. Ми не повинні використовувати цю інформацію для корисних цілей, маніпулювати цими списками, займатися політичним піаром. Важливо пам'ятати про життя цих людей, нам треба зробити все, щоб хлопці були звільнені. Треба пам'ятати про безвісти зниклих, їх більше 490 чоловік. Питання в тому, для чого взагалі ці списки публікувати", - продовжив він.


"Будь-яка інформація, пов'язана із заручниками, може мати характер не тільки корисної інформації, але і нашкодити їхнім рідним, дуже важливо пам'ятати про це, - підкреслив радник глави СБУ. - Хочу запевнити, що ми робимо все для того, що врешті-решт звільнити всіх військовополонених".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  блогер-кримнашіст Олександр Горний похвалив Надію Савченко за її інтерв'ю російській радіостанції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?