На Донбасі розгорається гучний скандал з дружиною поліцейського начальника: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі розгорається гучний скандал з дружиною поліцейського начальника: опубліковано відео

На Донбасі розгорається гучний скандал з дружиною поліцейського начальника: опубліковано відео
Джерело:  Четверта влада

У Сєвєродонецьку Луганської області дружина заступника голови міського відділу поліції Дмитра Иголкина Ольга відкусила частину губи іншій дівчині в нічному клубі, що стало причиною гучного скандалу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Четверту владу".


Інцидент трапився увечері 10 грудня - Ольга Иголкина побилася в нічному клубі "Шале" з дівчиною і відкусила їй частину губи, в результаті чого постраждалій знадобляться пластичні операції на суму близько 50 тис грн. Розповіли про подію зовсім недавно, оскільки спочатку Дмитро Іголкін обіцяв оплатити операції в обмін на нерозголошення, проте незабаром перестав відповідати на дзвінки.


Читайте також: Страшна пожежа спалахнула в нічному клубі в США: з'явилися драматичні відео і фото


Про бійку розповів цивільний чоловік постраждалої Олег Іванов. "Поліція діяла. Просто постояла, послухала, і поїхала", - додав один з очевидців.



"Страх і ненависть в Сєвєродонецьку, - прокоментував цей інцидент український журналіст Денис Казанський. - До речі, цікаво, що вперше надали розголосу цьрму інциденту на державному обласному телеканалі ЛОТ. Раніше уявити таке було неможливо".


Інші користувачі також висловилися з цього приводу. Так, Олег Бойченко написав: "Це треба ж так нажертися або обкуритися".



Yuriy Gray: "В результаті буде винен чоловік і охоронець - вони розтягували, значить і самі відірвали :(".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  біля нічного клубу "Індиго" в Києві відбулася неадекватна ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?