З трієчників в президенти: мережу розбурхало фото атестата Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

З трієчників в президенти: мережу розбурхало фото атестата Путіна

З трієчників в президенти: мережу розбурхало фото атестата Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився нібито шкільний атестат президента Росії  Володимира Путіна, який став причиною для сміху в соцмережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського фінансиста Слави Рабиновича.


Читайте також: Кочівний цирк: на фото з Путіним побачили смішну і скандальну деталь


Серед оцінок в атестаті вказані трійки з геометрії, алгебри та початку аналізу, фізики, хімії, і п'ятірки з історії, біології та німецької.



"Да уж... хто рулить ОЗУ і всієї Росією... У хімічній школі 3 по хімії, фізиці, математиці, геометрії... Чмо, реальне тупе чмо! З таким середнім балом в ЛДУ можна було вчинити тільки по «спортивній квоті», організованою Льонею-самбістом (Леонідом Усвяцовим, злочинним авторитетом-рецидивістом). чмо, реальне тупе чмо! Яка гидота! І «юрист» з нього точно такий же, і «кандидат економічних наук» не краще. Зневажаю", - прокоментував оцінки лідера РФ Слава Рабинович.



Інші користувачі мережі також посміялися над таким атестатом. Kolesnichenko Irina написала: "А чи можна уявити його учасником дебатів? Ні на одних виборах не було і не буде. Це з області фантастики".


Andrey Popkov: "В українських школах ставили тверді трійки хоч за якісь знання, в російських щоб не відраховувати. Гопники не можуть розмовляти зі світовими відмінниками".



Лара Іліч: "Ну не кажіть! Все-таки якісь можливості потрібно мати, щоб по неіснуючій в СРСР дисципліні - "історії" мати "відмінно".


Sergey Istratov: "Ну а чого, п'ять з німецької та з біології. Тепер рулить стадами приматів".


У той же час, деякі з користувачів засумнівалися, що документ справжній. Ksenia Sar: "Там фотошопний копіпаст оцінок. Липа".



Микола Козин: "Чимало думок, що це - фальшивка. Все його життя - ретельно приховувана негідна фальшивка".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі сміялися через висунення кандидатури Володимира Путіна на здобуття Нобелівської премії миру "за миротворчі зусилля".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?