Під Києвом сталася страшна трагедія з бійцем АТО: соцмережі в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом сталася страшна трагедія з бійцем АТО: соцмережі в шоці

Під Києвом сталася страшна трагедія з бійцем АТО: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

У населеному пункті Кучаків Київської області четверо собак загризли учасника АТО на смерть.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Світлани Шаповалової.


Прес-служба поліції інформує, що в Кучаково четверо собак пошкодили грати вольєра і кинулися на перехожого. Від отриманих травм чоловік помер, собак застрелили з мисливської рушниці. За фактом інциденту порушили кримінальну справу про умисне вбивство.


Читайте також: Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото


Світлана Шаповалова пояснила, що загиблого звуть Володимир Томілін, і він воював в зоні антитерористичної операції на Донбасі.


"Володимир повертався вранці додому від вісімдесятирічної матері, - написала вона. - Дівчинку врятували. У Володимира залишилося двоє маленьких дітей, дружина-інвалід і старенька мати. Тільки, що стало відомо, що голова сільської ради Кучаків відмовився допомагати у вивезенні тіла загиблого Володимира - тому що немає грошей. Володимир був прописаний в Дарницькому районі Києва. Отримали дозвіл від прокуратури на розтин. Господар собак не заарештований, немає підстав. Заступник голови Бориспільської РДА, пообіцяв, що витрати пов'язані з похоронами беруть на себе".



Користувач Oksana Medin, що назвалася сестрою дружини загиблого, пояснила, що чоловік ішов без дочки: "Він рано вранці з дому йшов на електричку (без дочки, їхав на роботу). По дорозі на нього напали 4 величезні собаки, мені їх важко мені назвати собаками, вони "Вовкодави". Коли ми приїхали на допомогу ми вже не змогли йому допомогти, тіло було розірвано".




Дарина Козанчук: "І на роботу він йшов не з дочкою а з односельцем яка так само йшла на електричку на роботу".


Відзначимо, що багато користувачів мережі прийшли в лють через подібний інцидент. Так, Tanya Fostenko написала: "Напишіть, будь ласка, ім'я людини, з вини якої собаки виявилися на вулиці".


Nikolay Tsvetkov: "Собаки-то в чому винні? Якщо господар долбо*б, його і присипляйте".


Сергій Дудко: "Я відразу уявляю, як цей упир, господар собак, говорив всім-... не бійтеся, вони не кусаються..."


Vladimir Vācietis: "Поки не будуть саджати за таке, вони і далі будуть плювати на безпеку оточуючих. Твоя собака - твоя кримінальна відповідальність. Твій термін за вбивство".


Як повідомляв ONLINE.UA,  3 січня помер військовослужбовець полку МВС "Київ" Микола Войтов по позивному "Ребе".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?